|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() macOS 13, 14 ve 15 (en son güncelleme) Windows 10 veya 11 (en son Service Pack) Intel Core i5 veya eþdeðer CPU veya Apple Silicon, 4 GB RAM (6 GB önerilir) Direct 3D 11.1 (Özellik Seviyesi 11_0) veya üzeri için grafik donaným desteði 2 GB boþ disk alaný, tam kurulum için 52 GB ASIO, Core Audio ve WASAPI'yi destekler Rar Þifresi: 123 veya 12345 Bu Üyeye Ait Konular Vbulletin forum sitesi kurmak isteyenler için hazýrlamýþ olduðum (Kurulum Paketleri + Tüm Eklentiler) iki arþivimiz bulunmaktadýr Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Konu Derbeder tarafından (22-08-2025 Saat 09:48 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2024
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack çok teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack çok teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack çok teþekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Paylaþým için teþekkürler.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürlerr paylaþým içinnn
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkür ederim....
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürlerr paylaþým içinnn
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack paylaþým için teþekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| denenmiþtir, full, instruments, kontakt, native |
|
|