|
|
#1 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Oðlum orta öðretimde okuyor.Müzik kulaðý ve enstruman çalma yeteneði var. Öðretmeninin eþliðinde bugüne dek geldi. Eve enstruman alma sýrasýna geldik.Kendisi keman istedi.Ben ve öðretmeni org çalsýn istedik. Öðretmenine uyduk ve bu orgu sipariþ ettik.Ücetini de ödedik. Org bize gelene dek (28/2/2022 de geldi) öðretmeni ikna edildi ve kemanda kesin karar verildi.Ama org elimizde kaldý ve satmak zorundayýz. Buradan gelecek parayla keman alýnacak.
Bu klavyenin özelliklerini youtube'da çok izlemiþ ve beðenmiþtik ama ksýmet olmayacak sanýrým. Orgun güncel piyasa fiyatý 6000 TL ler civarýnda. Fakat biz bu orgu acilen satmak zorunda olduðumuz için alýþ fiyatýmýza vereceðiz. Fiyatýmýz 4100 TL dir. Adaptörü , nota standý ve kullaným kitapçýðý bulunuyor. Görüþmek isteyenler için tel.no: 531.7874494 dür. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| alýnan, e373, orgu, psr, satýyorum, yamaha, yeni |
|
|