|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack piyanist_umit çalýþmasý
Slm üstat pa3x convert edilmiþ set 800 de çalýþýyor fakat ritimde edit yapamýyorduk o ritmi kendi setinde kullanacaksan buldum bir yol.ritim orgta çalýþýyorsa sequencer den ritmi kaç mesursa sadece kit olarak midi kaydettim sonra kullanacaðým ritmin perc,acc4 vs bölümüne import ettim çalýþýyor.ilk baþlangýçta 1 mesur boþluk oluyor onuda kestim full ritim kullababilirsin. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Günaydýn piyanist umit.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Pa3x ten convert ritm sorunu çözdüm
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Slm usta roland ritmini convert ettim style work programý ile pa800 org uma attm ama style edit record a giremiyorum sürekli please wait.. bekletiyor sürekli girmiyor convert edilen ritme ne gibi bi yol izlemem lazm pa800 de yardimci olursaniz cok memnun olurum
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Pa3x ten convert ritm sorunu çözdüm.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |