|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Roland Gw8 Oriental v4 Dramkits
WÝNRAR ÞÝFRE : hacidayý Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack cok tsekkur ederim dayýýýýmmmm
|
|
|
|
|
|
#5 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack cok tesekkur ederim dayý eline saglýk
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler, Teþekkürler!
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack thaaaaaaaaaaank you for the sounds
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2025
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack oriental drum kit deneme
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| dramkits, gw8, oriental, roland |
|
|