|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Dante TR Perfornmas Sesler
WÝNRAR ÞÝFRE : hacidayý Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþþklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack çok özür dilerim yeni ritimler 2/4 6/8 4/4 3/4 yazan ustamýz varmýdýr
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2022
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler emeðe saygý Teþekkürler emeðe saygý Teþekkürler emeðe saygý
Teþekkürler emeðe saygý Teþekkürler emeðe saygý |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |