|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ![]() Steinberg - Cubase Pro 15 (x64) ![]() R2R NOTU: Bu çalýþma zamaný paketi, yakýnda çýkacak olan R2RSYSTEM sürümüne (geliþtirme/test aþamasýnda) dahil edilmesi planlanmýþtý. Ancak, R2RSYSTEM'in uzun vadede güvenilir olmasý için birkaç ay daha zamana ihtiyacý var. Bu çalýþma zamanýný tam sürümden önce yayýnlamaya karar verdik, aksi takdirde birçok eklenti güncellemesini ertelememiz gerekecekti. R2RSYSTEM çýktýktan sonra bu paketi yüklemenize gerek kalmayacak. TEAM R2R Network Block Runtime, bazý R2R sürümlerini çalýþtýrmak ve saldýrýlarý önlemek için gerekli bir pakettir. Network Block Runtime, hem 32 bit hem de 64 bit için 5 DLL içerir. R2RHTTP.dll : WINHTTP.dll için R2RTRUST.dll: WINTRUST.dll için R2RINET.dll : WININET.dll için SENSR2R.dll: SENSAPI.dll için WS2R2R.dll : WS2_32.dll için Genel olarak, bunlar 'hiçbir þey yapmayan' Windows API emülatörleridir. Bu, korsanlarýn kodu izlemeden ve deðiþtirmeden að eriþimini engellemesine olanak tanýr. Ýleri düzey kullanýcýlar için sorumluluk reddi: Bu emülatörler, orijinal DLL'lerin tam API'larýna sahip deðildir. 2.3.0 güncellemesi, R2RHTTP ve R2RINET için bazý API desteði ekledi. Geliþtirici : Steinberg. Geliþtirici Web Sitesi : Steinberg Bit Derinliði : 64 bit Arayüz Dili : Çok Dilli Sistem Gereksinimleri : WIN 10+ uTorrent Pro Full Türkçe v3.6.0 ![]() Þife:12345 Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Konu Derbeder tarafından (12-01-2026 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekür ediyoruz tüm emegi gecen herkese
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| cubase, pro, steinberg, x64 |
|
|