|
|
#21 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack hadi bakalim neler var icinde tesekkur
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#22 |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
|
|
|
#27 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Pa3x için sound'u iyi olan bir Bass arýyorum. Mesajýmý okuyan olursa yardýmcý olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
|
|
|
#30 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| gitar, kmp, paket, seçme, sesleri, ömer |
|
|