|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack MUTLAKA OKU
Merhabalar, benim seti yükleyip çalýþmayan aksamlar var vb diye mesajlar geldi bende güncelleme yaptým. Ýndireceðiniz dosyada 4 adet ppf, 1 adet ppi(direkt yüklemek için), 1 er adette register bankalarý dosyasý ve ritim dosyasý son olarakta tyros fatih hocamýzýn fabrika seslerinden yaptýðý 3 adet banka var. Ýsterseniz usb ye atýp direk yükleyin bunun için ppi dosyasýna girin ve install yapýn, isterseniz YEM de baþka setlerle de birleþtirmek için 4 ppf yi þu þekilde ; 000 : tyros fatih kit 001 : boþ kalacak bura 002 : tyros fatih sample 003 : tyros emo 004 : serkan sýralayýp yükleyebilirsiniz. Eðer sýralamayý bilmiyorsanýz sayfada aþaðý inip lsb sýralamasý set dizme konusunu bularak videoyu izleyebilirsiniz. NOT : Register ve ritim bankalarýný kullanýn orgunuza kopyalamayý unutmayýn. Aksi takdirde convert ettiðim sesler bozuk çalacaktýr. Registerde hepsi düzeltilmiþtir. YENÝ OLAN ÞEYLER : Transpozeli zurnalar, transpozeli kemanlar, çalýþmayan aksamlar düzeltildi, bir kaç tanede yeni ses... ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |