|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkür ederim üstad
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler...............
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tþk ederiz elinize saðlýk çok thank you
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2021
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Thank you where meac
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2021
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler çok iyi bir paket
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| 2019, 43 or adet, 4telli, elektro, paket, samples, ses, sesler, sf2 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|