|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Refx Nexus 5 kurulum yapmadan önce eski sürümle ilgili kayýt girdisinden kaldýrýn sonrasýnda setupý kurun...
Diðer expansionlara sahip olmayanlar nexus4 torrentinden indirebilirsiniz...(Linki aþaðýya ekledim) Önemli Not: windows 7 veya 8 kullananlar hatalar ortaya çýkýyor, Windows sürümünüzü 10 veya 11'e yükseltiniz. ::::::::::::::: Retro Penceresi ::::::::::::::::::: Nexusu her açtýðýmda Retro olsun isteyenler C:\Users\Public\Documents\reFX\NEXUS klasörün içerisinde " Preferences " açýn altta " Start Retro " oradaki kýsmý " TRUE " olarak deðiþtirin. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::: ![]() ![]() Refx Nexus 5 + Factory Library Bu Üyeye Ait Konular Vbulletin forum sitesi kurmak isteyenler için hazýrlamýþ olduðum (Kurulum Paketleri + Tüm Eklentiler) iki arþivimiz bulunmaktadýr Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Konu Derbeder tarafından (01-01-2026 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Nexus 5 güncellenmiþtir...
|
|
|
|
|
|
#3 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack N5 RETRO SKÝNS Eklenmiþtir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2025
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack klavyeciler.com
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Paylaþýmýn için teþekkürler denendi çalýþýyor...
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| avatar, deðiþtirme, library, nexus, refx |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|