|
|
#51 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2022
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler hocam
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#52 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
|
|
|
|
#54 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
|
|
|
|
#56 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack sagolasin tesekkürler......
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
|
|
|
#58 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2024
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tþk ederim süper olmuþ emeðe saðlýk
|
|
|
|
|
|
#59 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2024
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkür ediyorum saðol emeðine saðlýk
|
|
|
|
|
|
#60 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2024
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Çok teþekkür ederim kardeþim saðolasýn
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| kmp, matrix, ses, sesleri, set, zurna |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|