|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Merhaba Arkadaþlar
Yukarda yazdýðým gibi Þu PA4X de assignable switches bir türlü kayýd etmiyor her yeni açýlýþta geri standart ayarlarýna geliyor kilit meseleside ayný ister açýk ister kapalý KAYDETMÝYOR . Yapan varsa yazarsa çok memnun olurum Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Ayarlarýný yaptýktan sonra fade aot tuþunun yanýnda my settings tuþu var ona basýlý tutup ekrandan ok lr. Yeterli olucaktýr.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler yardýmýn için
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Allah razi olsun 3 ay sonra sayende cözdüm.Tessekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Rice ederim,bu tarz bilgi ihtiyacýnýz varsa yazýn elimizden geldiðince bilgilendiririz,youtube kanalda video da çekebiliriz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack bilgilendirme için çok teþekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| assignable, kayýd, pax4, switches |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|