|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Deðerli müzisyen abilerim konu baþlýðýndada belirttiðim gibi Ketron x3000 için yardýma ihtiyacým var cihazýn üzerinde set yoktu aldýðým kiþi silmiþ Ketron sayfasýndan indirdiðim versiyon 1.0b dosyasýný yükledim yanýlmýyorsam böylece orgda sýfýrlanmýþ oluyor fakat bundan sonrasýna bir türlü geçemedim çünkü o kadar foruma baktým araþtýrdým ketronla ilgili doðru dürüst bi þey bulamadým bulduðumuda yüklemeyi beceremedim org disketli ayný zamanda hard diskli kendim bilgisayarcýyým hard diski pc ye takýp setler ordan içine atýyým dedim disk yönetiminde hard disk gbt olarak görünüyor haliyle bi þey kopyalayamýyorum sizlerden ricam hard diske set atmak illaki program vs vardýr nasýl bi yol izlemem gerekiyor birde bu gün pcm uzantýlý bi set yükleyim dedim ama malesef oda olmadý error diyip org kapanýp açýlýyor belliki yanlýþ bi iþlem var ama bu setler nasýl yüklenir hangi düðmeye basýlýr hangi dosya önce yüklenir gibi bir kiþi bile paylaþmamýþ benim gibi arþtýrýp bulamayan bir çok insan vardýr sizden ricam kýsa da olsa bununla ilgili bir konu açýp bizi bilgilendirseniz bu arada pcm dosyasýný f9 seç f2 yükle yani ritim gibi yüklüyorum tabi yüklenmiyor ketron kullanan ketrona hakim olan abilerim ricamdýr lütfen
|
|
|
|
| Tag Ekle |
| ketron, x3000, yardým |
|
|