|
|
#11 | |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
Merhabalar, benim seti yükleyip çalýþmayan aksamlar var vb diye mesajlar geldi bende güncelleme yaptým. Ýndireceðiniz dosyada 4 adet ppf, 1 adet ppi(direkt yüklemek için), 1 er adette register bankalarý dosyasý ve ritim dosyasý son olarakta tyros fatih hocamýzýn fabrika seslerinden yaptýðý 3 adet banka var. Ýsterseniz usb ye atýp direk yükleyin bunun için ppi dosyasýna girin ve install yapýn, isterseniz YEM de baþka setlerle de birleþtirmek için 4 ppf yi þu þekilde ; 000 : tyros fatih kit 001 : boþ kalacak bura 002 : tyros fatih sample 003 : tyros emo 004 : serkan sýralayýp yükleyebilirsiniz. Eðer sýralamayý bilmiyorsanýz sayfada aþaðý inip lsb sýralamasý set dizme konusunu bularak videoyu izleyebilirsiniz. NOT : Register ve ritim bankalarýný kullanýn orgunuza kopyalamayý unutmayýn. Aksi takdirde convert ettiðim sesler bozuk çalacaktýr. Registerde hepsi düzeltilmiþtir. YENÝ OLAN ÞEYLER : Transpozeli zurnalar, transpozeli kemanlar, çalýþmayan aksamlar düzeltildi, bir kaç tanede yeni ses... | |
|
|
|
| Tag Ekle |
| a3000, ali, genos, güncel, pack, set, yamaha |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|