|
|
#651 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler emeðine saðlýk
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#652 |
|
|
|
|
|
#653 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack göreceezzz bahalým özelmi degilmi
|
|
|
|
|
|
#654 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler emeðine saðlýk hocam
|
|
|
|
|
|
#655 |
|
|
|
|
|
#656 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Denemekte yarar var, Tesekkürler
|
|
|
|
|
|
#657 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Slm, Seti bugün indirdim ve yükledim, Setin boyutu 64MB, diyebilirimki simdiye kadar indirdigim Set lerin en derli toplusu, Helal olsun, ne Soundlarda ne Kitlerde eksiklik yok.
Hersey yerli yerinde, yinede burada bütün Müsisyen arkadaslarin emegine saygilarimi iletmek istedrim, yaptiginizin degeri bicilmez Kendim Hobby olarak Org caliyorum, onun icin burda kimsenin emegini kücümsemem. |
|
|
|
|
|
#658 |
|
|
|
|
|
#659 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkurler dostum paylaþým ýcýn
|
|
|
|
|
|
#660 |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |