|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Şimdiden yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. Elimde bir RMS zurna set var. Yanliz pcm ve bi sürü dosya var içinde. Klavyeden anlamam. Bu seti nasıl Sf2 sample ya da kmp sample çevirebilirim. Awave studio ile Sf2 ve kmpleri cevirebiloyorum yanliz set halinde çevirme nasıl oluyor. İmkanı var mı.
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack set halinde mümkün deðil,tek tekte dünya kadar iþ.sonuç yine istediðiniz gibi olmaz malesef.sistem farlýlýklarý var en basiti korf ta dramkid 9 oktav.yamahada 5 .vuruþlar falan dünya iþ sonuç hüsran
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Bende öyle düşünmüştüm birader. Yine de çok sağol cevabın icin
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| cevirebilirim, dostlar, için, kmp, kontakt, korg, kullanacaği, kullanacaði, nasıl, nasıl, nasýl, setlerini, sf2 |
|
|