|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack 250mb tati v2 Saðlam Ersin Pa3x Set
arkadaslar tati v1 ve v2 kitli olan usb nin kýrýk olupta piyasadaki en fulu dur max audýo yuklemeyý unutmayýn herseyý býre býr orjýnal setten alýnmýstýr seslerde piyasa seslerýnden en iyi lerinin arasýndan secilmiþtir. deneyen arkadaslar set hakkýndA yorumlarý beklýyorum. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Paylaþýmýn için teþekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Güzel paylaþým teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack paylaþým için çok teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tskler cok sagolun
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Paylaþýmýn için teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler eline saðlýk
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler saðolasin
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler sizlere saðolunuz
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| ↪, ⋙, ⋙Özel⋘, 2019, 2020, 250mb, ersin, full, karma, korg, pa3x, saðlam, set, settem, son, tati, usb, özel |
|
|