|
|
|
|
#1 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Herkese merhabalar, iyi çalýþmalar arkadaþlar. Stüdyom aracýlýðý ile türk halk müziði kayýtlarý alýyorum. Fakat programlarda türkçe veya kürtçe eserler için ritim kitleri yok. Enstrüman olarakta durum ayný. Elinde stüdyoda kullanýlmak üzere temiz ve kaliteli ritim ve enstrüman kitleri olan varsa sf2 formatýnda paylaþýrsanýz sevinirim. Faydalý olmasý dileðiyle.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack benim paylaþmýþ olduðum dev arþiv var ve sf2 dosyalarýda mevcut fl studýo bölümünde
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2023
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack harikaaaaaaaaa gerçekten
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack cok tesekkürler emeginize saðlýk
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2025
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler güzel paylaþým
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| enstrümanlar, formatýnda, için, kaliteli, kitleri, ritim, sf2, stüdyo |
|
|