|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2023
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack pa 1x orgumun içerisinde çok eski setler mevcut ve yený setlerden temin edip yüklemek istiyorum, ancak þuana kadar baþarýlý olamadým, yeni set bulunmuyor,ayrýca yazýcý kablosu ile org un usb giriþinden bilgisayara baðlanmak istediðimde kilitli gibi bi uyarýyla karþýlaþtým, yani org un içerisine giremiyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Usb kablosunu bilgisayara ve orga takýn. Disc > USB > Enable yapýn. Bilgisayarým'da pa1x'in hdd'si çýkacak. Setinizi rar'dan çýkarýp ABC.SET klasörü halinde hdd'ye kopyalayýp yapýþtýrýn. Daha sonra Disc > Load menüsünden seti seçip load yapýn.
|
|
|
|
|
|
#3 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Allah razý olsun ya saðolasýn, þimdi görevdeyim, en kýsa zamanda bakarým anlattýðýn þekilde
|
|
|
|
|
|
#4 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Buradaki setler güncel setler mi biliyor musunuz, bunlardan indirip yükleyebiliyor muyuz pa1x e yani kýsaca bi de ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack pa1x çok eski bir cihaz dolayýsýyla çok yeni biþey olucaðýný sanmýyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Sýkýntý da bu zaten, 1x in sound u iyiydi seviyordum, ama set bulunmuyor, yeni bi klavye alacaz gibi bu gidiþle
|
|
|
|
|
|
#7 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Maalesef sound güzel ama cihaz eski nezam ne sýkýntý verir bilinmez ayrýca sound eski yýllara göre güzel geliyordu yani rakiplerine göre .Diyelim.👍🙋
|
|
|
|
|
|
#8 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Deðerli klavyeci dostum, korg un hdd sine eriþimi saðladým, usb kablosundan kaynaklýymýþ eriþemem sýkýntýmýz, ancak þöyle bir sorun var elimizdeki setleri, RAR dosyasýndan ABC.SET klasörü haline nasýl getiriyoruz ? saygýlarýmla...
|
|
|
|
|
|
#9 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack son olarak, bu pa 1x, diðer korg modellerinin hangilerinin set ini de okuyabilir acaba bilgin var mýdýr ?
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| için, korg, pa1x, set, yardým, yüklemek |
|
|