|
|
|
|
#1 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack yamaha a5000 e sf2 sesleri nasýl okuturum usb bellege sf2 olarakta tvn formatýndada attým ama ses olarak gormuyor farklý býr yolla mý yapmak gerekiyor rigt1 yazan bölümden usb nin içine girdim görünmüyor
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Kulanmýþ olduðumuz pack i Yamaha maneger programýnda açýk ekleme yapýp sonra orga yüklüceksiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack cevabýnýz için tesekurler ppf dosyasý yaptým yamaha menejerde ama yine dosyayý görmüyo pack instal bölümünden baska biyerdenmi yükleyecez acaba ppf dosyasýný orga
|
|
|
|
|
|
#4 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#5 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack pack týkladýðýnýzda alttaki pencerede pack in içeriði çýkar + ya týklayýp ekleyebilirsiniz.
buraya bi göz atýn https://www.youtube.com/watch?v=OFXnRzwhvJo |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| a5000, nasýl, okuturum, sesleri, sf2, yamaha |
|
|