|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack FULL KARMA TEKER TEKER ÜMÝT KORMAZ USTANIN ÝLK SETÝNÝN ÜZERÝNE TÜM SESLERÝ VE RTMLERÝ TEK TOPLADIÐIM GAZÝNODA VE DÜÐÜNDE KULLANDIÐIM SETÝMDÝ RAM DOLUNCA 2018 2019 DA BIRAKTIM AMA YÜKLEMEYE DEÐER BENCE VAHTE DUBLE 3-4 2-4 ORY LOOP LUDUR GENELDE KALÝTELÝ RTM VE SESLER VARDIR AMA HERKEZÝN ZEVKÝ VE SANATINA SAYGI DUYARIM
BENDEN YANA HELAL HOÞ OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN DEÐERLÝ ÜSDATLARIM NOT:ESKÝ SETLERDEN KALAN BAZI RTM VE SESLER ÇALIÞMAYA BÝLÝR |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler eline saðlýk.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkurler üstadým
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack çok teþekkürler..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack çok teþekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2021
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack çok çok teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler saðol
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| 256, full, karma, set, süzen, Þerif |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|