|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Merhaba arkadaþlar korg pa 700 de mikrofon ayarýný yapamadým. Rode nt 1 vocal mikrofon var. Mixer mi kullanmak gerekiyor bilgisi olan varsa lütfen yardýmcý olabilir mi?
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Çivi jak ile giriþi var ,hem arkada hemde ekranda volume var ikisinide açman gerek
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Hepsini denedim olmuyor maalesef normal bir mikrofon ile deneme yapacaðým. Tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2021
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Kardeþim yardým edermisin ?pa600 multi sample drumlar þifreli,þifreni nasiln kaldirmak olar?
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| 700, korg, mikrofon, problemi |
|
|