|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack merhaba arkadaþlar orga format attým sorunum çözülürmü diye çözülmedi sorun þu orgun sað hoparlörden hafif cýzýrtý sesi geliyor ve bunu bazý ses ve ritimlerde yapýyor ve birde hangi seti yüklersem yükleyim sesler bozuk çýkýyor kulaða hoþ gelmiyor birde
SLÝDER MODE AYARI kendi kendine deðiþiyor mýc Assýgn-a Assýgn-b ben a getiriyorum genelde kendi kendine mic alýyor ve elektro sesler vs sesi kýsýlýyor otamatik ama bunu kendi kendine yapýyor sorun neyden kaynaklýdýr dün birde transpose -3 çektim ama sesler çok garip gelmeye baþladý Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Cýzýrtý sorunlarý donanýmdan görünüyor,teknik servis iþi hoparlör veya ses potansý kaynaksý belki ram de soru olabilir.fðerleti glsbalden ayar yapýlmasý gerek.baþka bir pa800 setinin glabel dosyasýnda yükleyip orgu kapat aç yapýp deneyebilirsin yadabilen birisine ayarlatman gerek.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| korg, lütfen, pa800, sorunu, yardým |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|