|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack arkadaþlar elimde daha paylaþýlmayan çok set var bu paylaþtýklarým arþiv yüzde 40gibi zamaným oldukça paylaþým yapýyorum sanmayýnki sizleri unutmuþ deðilim biliyorsunuz internet de link almak baya uzun sürüyor 250mb bir set link yaklaþýk 45dk sürüyor birde net yavaþ ise vayhalime ama sizler için deðer sizlerdem ricam forumdaki reklamlara ara sira týklamanýz damlaya damlaya göl oluyor iþte bizim sizlerden hiçbir karþýlýk beklemeden sitemizi ayakda tutmaya çalýþýyorum sitemizin sunucu maliyetleri gün geçtikçe artýyor malum doviz yerinde durmuyor sizlerden ricam reklamlarý týklayýn iyi forumlar.
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack sayýn admin bizlere böyle güzel paylaþýmlar sunduðun için emeklerinize saðlýk sizlerin sayesinde kendi adýma müzisyenler arþiv yapýyor diðer forumlarda setin ismi var link yok burda hangi konuya giri yorsam linkler aktif tekrar dan yönetime teþekkürler böyle güzel paylaþýmlarýnýz için
|
|
|
|
|
|
#3 | |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
![]() | |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack s.a sayýn hocam nasýlsýnýz sizlre daha önce özel msj atmýþtým cevaplamadýnýz saygýlar
|
|
|
|
|
|
#5 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack hangi konuda okadar mesaj alýyorum ki kacýrmýþ olabilirim özür
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Çok deðerli dostum, öncelikle hiçbir karþýlýk yapmadan yaptýðýn bu paylaþýmlarý büyük takdirle karþýlýyorum. Elimizden ne gelirse her zaman yapmaya hazýrýz. Emeklerine saðlýk. Acaba bu forumda istek sesi bulunsak uygun olur mu? Teþekkürler tekrar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack eywallah saðolun sayýn Tanerongun istek sesi derken tam anlamadým biraz acarmýsýnýz
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Öncelikle Erkan Oður tarzý bas gitar, ayrýca yaylý tambur gibi çok fazla kmp ses bulamadýðýmýz sesler ve Erhan 2018 Kronos sette ki gibi kemanlar desem. Çok teþekkürler dostum, tekrar bunca iþin arasýnda bize zaman ayýrabildiðiniz için.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Dayý ellerine saðlýk.emeðin ödenmez.Her þey için teþekürler.yanlýþ anlama ne olur.setlerin çoðu eksik ve bazý dosyalarý bozuk hele hele 3x setleri.ne olur bana yardýmcý olsanýz.Güzel bir 3x seti gönderseniz.2-4 leri ve çiftetellisi güzel olan bir 3x setine ihtiyacým var.emekleriniz için ve uðraþlarýnýz için çok çok teþekürler.Allah ne muradýnýz varsa versin.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
![]() | |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| deðerli, hakkýnda, paylaþým, Üyeler, önemli |
|
|