|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Birçok kiþi mesaj atmýþ arþiv çok olduðu için linkleyemedim, aslýnda bu setleri diðer müzik forumlarý ve klavyeciler arþivinden yapýlmýþtýr, tek yapmýþ olduðum kontakt projesi ile sunmamdýr.
kendi oluþturduðum seslerde mevcut ama set boyutu çok fazla olduðu için o yüzden dönüþtürdüðüm sf2 dosyalarý boyut ona göre az, sf2 dosyalarý da bu bölümden zamaným olduðunda paylaþýrým SET 1 ![]() SET 2 ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Konu Derbeder tarafından (29-01-2025 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack 2.setimizde eklenmiþtir
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Çok teþekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| classical, çok, istediðiniz, set, strings, Ýstediðiniz |
|
|