|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Abilerim merhaba elimde korg x4 için uyumlu bir doğu set var
Eğer korg x3 için convert yapabilirseniz sizin içinde faydalı olur Teşekürler Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack flmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkuredefdgjk
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkkkkkkkkkkkkkkkkkutrrrrrrrrrrrrrrllllerrrrrr rrrrrrr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssss ssekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkurrrrrrrrrrra
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack bu paylasim icin Tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkuredefdgjk
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack adamsinnnnnnnnnnn
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| bak, convert, dayii, haci, korg, set, yapma |
|
|