Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2019, 17:44   #3
Tanerongun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
klavyeciler
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack

Standart Cevap: + Sorunlu Konular Ölü Linkleri Bildiriniz

Öncelikle ilgilendiðiniz için teþekkür ederim. Google drive sitesinden indirme olan linklerde izne ihtiyacýnýz var, izin için istek yapýn gibi bir uyarý alýyoruz. Örnek olarak https://drive.google.com/drive/folde...jY5N2E2akhpYWM. Bu link emo kuru baðlama sesleri paketine ait link. Bunun gibi bir kaç tane daha gözlemlediðim google drive linkinde sorun var. Belkide ben bir iþlem yapmam gerekiyor, ama bulamadým açýkçasý. Eðer bu google drive yerine baþka bir indirme linki konulursa çok memnun olurum. Belki bunu okuyan modaretor arkadaþta bir uyarý olmadýðý için farketmemiþtir. Ama bizim tarafýmýzdan indirmek istediðimizde sorun çýkýyor, tekrar emeði geçen tüm arkadaþlara teþekkür ederim, hepsine Allah saðlýk, sýhhat, afiyet versin. Çok güzel paylaþýmlarda bulunuyorlar. Bu arada ismini bilmediðim için nicki ile sesleniyorum, kusuruma bakmasýn. En büyük alkýþý Hacý dayý hakediyor, saðolsun, varolsun.
Tanerongun isimli Üye şimdilik offline konumundadır