09-03-2019, 08:37
|
|

Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack
Re: Yamaha a3000 MG güncel Set
Alıntı:
Haci Dayý´isimli üyeden Alıntı
MUTLAKA OKU
Merhabalar, benim seti yükleyip çalýþmayan aksamlar var vb diye mesajlar geldi bende güncelleme yaptým. Ýndireceðiniz dosyada 4 adet ppf, 1 adet ppi(direkt yüklemek için), 1 er adette register bankalarý dosyasý ve ritim dosyasý son olarakta tyros fatih hocamýzýn fabrika seslerinden yaptýðý 3 adet banka var. Ýsterseniz usb ye atýp direk yükleyin bunun için ppi dosyasýna girin ve install yapýn, isterseniz YEM de baþka setlerle de birleþtirmek için 4 ppf yi þu þekilde ;
000 : tyros fatih kit
001 : boþ kalacak bura
002 : tyros fatih sample
003 : tyros emo
004 : serkan
sýralayýp yükleyebilirsiniz. Eðer sýralamayý bilmiyorsanýz sayfada aþaðý inip lsb sýralamasý set dizme konusunu bularak videoyu izleyebilirsiniz.
NOT : Register ve ritim bankalarýný kullanýn orgunuza kopyalamayý unutmayýn. Aksi takdirde convert ettiðim sesler bozuk çalacaktýr. Registerde hepsi düzeltilmiþtir.
YENÝ OLAN ÞEYLER : Transpozeli zurnalar, transpozeli kemanlar, çalýþmayan aksamlar düzeltildi, bir kaç tanede yeni ses...

hidden content may not be quoted
|
Teþekkürler
|
|
|
|
|