![]() |
Cevap: + Değerli Üyeler Paylaşım Hakkında Önemli,?
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar özelime abi dayı pa3x seti bulamıyorum diye mesaj lar aliyorum
burda birdolu özel set var ve başka forumlarda bulamıyacağınız setler sizleri daha nasıl memnun ederiz anlamadım doğrusu http://www.klavyeciler.com/forumdisplay.php?f=1419 gerçekten piyasada olmayan set var ise isteğin ama sitemizde her yöreğe uygun set mevcut bazı setlerin 2/4 beyenirsiniz bazı setlerin wahde lerini beyenirsiniz onuda sizler bir araya getirmeye çalışmanız gerek herkesin sevkine göre piyasada set yok tur, iyi forumlar |
siz gercekten harikasiniz vallah.dunyada boyle bir hizmet veren site yok.ellerinize ureyinize emeginize saglik agabey
|
Alıntı:
|
Cevap: Değerli Üyeler Paylaşım Hakkında Önemli,?
arkadaşlar elimde daha paylaşılmayan çok set var bu paylaştıklarım arşiv yüzde 40gibi zamanım oldukça paylaşım yapıyorum sanmayınki sizleri unutmuş değilim biliyorsunuz internet de link almak baya uzun sürüyor 250mb bir set link yaklaşık 45dk sürüyor birde net yavaş ise vayhalime ama sizler için değer sizlerdem ricam forumdaki reklamlara ara sira tıklamanız damlaya damlaya göl oluyor işte bizim sizlerden hiçbir karşılık beklemeden sitemizi ayakda tutmaya çalışıyorum sitemizin sunucu maliyetleri gün geçtikçe artıyor malum doviz yerinde durmuyor sizlerden ricam reklamları tıklayın iyi forumlar.
|
Sevgili dostum Haci dayi; yine bir yüzsüzlük yapıp istekte bulunuyorum. Senin iyi niyetine ve samimiyetine inandığım için yazıyorum, olmassa da canın sağolsun. Hakan cebi kardeşimizin yaptığı sette dinlemiştim. Müthiş güzel nylon gitar sesi ve cengiz coşkuner tarzı gitar sesi vardı. Sende bu tarz gitar sesi varsa paylaşır mısın? Herşey için tekrar teşekkür ederim, emeklerin kuru teşekkürle ödenmez ama tek yapabildiğimiz reklamlara tıklamak. Sağol, varol.
|
https://m.youtube.com/watch?v=J662fMVPGjs 19.28 dakikada başlayıp çalan nylon gitar ile 20.58 saniyede başlayıp çalan cengiz coşkuner tarzı gitar.
|
Şu Anki Saat: 21:50 |